Praktische tools voor
Solvency II en meer ...

Arcturus Solvency Tool

 

Vraag de Arcturus Solvency Tool aan met het formulier op deze pagina en bereken de Solvabiliteit Kapitaal Vereiste (SKV of SCR) van uw bedrijf.

 

Hieronder vindt u het aanvraagformulier voor een licentie en kosten opgaaf voor de Arcturus Solvency Tool die door Arcturus is ontwikkeld. De Tool is alleen geschikt voor gebruik voor de berekening van de Solvabiliteit Kapitaal Vereisten (SKV of SCR) aan het einde van een kwartaal volgens de Standaard Formule zoals gespecificeerd in de Gedelegeerde Verordening (EU) 2015/35 van de Commissie van 10 oktober 2014 en de aanpassingen op deze Delegated Acts van 30 september 2015 (C(2015) 6588/2) (hierna: “de Standaard Formule” en “de Verordening”). De tool bevat ook tabbladen met Quantitative Reporting Templates (hierna: “QRT’s”). De tool werkt niet met Excel versies ouder dan 2010.

 

Voor het aanvragen van een licentie voor de Arcturus Solvency Tool vult u onderstaand aanvraagformulier volledig in. Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de licentievoorwaarden voor het gebruik van de tool.


Voor het gebruik van de tool zullen jaarlijkse licentiekosten in rekening worden gebracht. Na ontvangst van dit aanvraagformulier zal Arcturus hiervan een opgaaf doen en hierop dient aanvrager dan akkoord te geven alvorens Arcturus de tool verstuurd naar de aanvrager.

 

Wij vragen de gebruiker zorgvuldig met het intellectueel eigendom van Arcturus om te gaan: de tool mag onder andere alleen voor eigen gebruik aangevraagd worden en in geen enkele vorm worden gedeeld met anderen. Als dit wel gebeurt, is er een boete opeisbaar. Als een derde (externe) partij de tool moet kunnen inzien voor bijvoorbeeld een review, neem dan vooraf contact op met Arcturus om hierover afspraken te maken. U dient ervoor zorg te dragen dat de medewerker die de tool zal gaan bedienen en invullen op de hoogte is van de gebruikersvoorwaarden. Arcturus aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de tool.

 

De opgevraagde gegevens gebruiken wij ter identificatie. Wij sturen de tool rechtstreeks naar het e-mailadres dat hieronder wordt ingevuld. Wij zullen het e-mailadres ook gebruiken voor het toesturen van eventuele updates, vraag-en-antwoord memo’s en errata.

 

Op verzoek kan Arcturus de tool aanpassen aan de specifieke wensen van de gebruiker, neem hiervoor indien gewenst contact met ons op voor een offerte.

Voor vragen over de tool kunt u contact opnemen met Arcturus: solvency@arcturus.nl


Formulier

Aanvraag wordt verzonden

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Arcturus Lamsrustlaan 24, 3054 VG Rotterdam | info@arcturus.nl